Kufiri në Qafë e Morinës

Kufiri në Qafë e Morinës

Kufiri nëQafë e Morinës
Pritjet në Hyrje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të KosovësCOVID 19 test according ECDC list
Pritjet në Dalje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës00
Rruga për në KufiGjakovë – Q.Morinë
Si është Rruga?E kalueshme
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?JO

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiGjakovë
RajoniKufiri Qafë e Morinës Gjakovë
Rruga Nr.Kufiri Qafë e Morinës Gjakovë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Qafë e Morinës Live, Kolona në kufi Qafë e Morinës Live, Kolona ne kufi Qafë e Morinës Live, Pritje ne kufi Qafë e Morinës Live, A ka kolona ne Qafë e Morinës Live , A ka pritje ne Qafë e Morinës Live

QR Code