Kufiri në Mutivodë

Kufiri në Mutivodë

Kufiri nëJarinje
Pritjet në Hyrje të Kosovës10-30
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të Kosovës70
Pritjet në Dalje të Kosovës05-15
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës10
Rruga për në KufiJO
Si është Rruga?Prishtinë-Mutivodë
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?E kalueshme

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiPrishtinë
RajoniKufiri Mutivodë
Rruga Nr.Mutivodë Prishtinë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Mutivodë Live, Kolona në kufi Mutivodë Live, Kolona ne kufi Mutivodë Live, Pritje ne kufi Mutivodë Live, A ka kolona ne Mutivodë Live , A ka pritje ne Mutivodë Live

QR Code