Kufiri në Merdare

Kufiri në Merdare

Kufiri nëDheu i Bardhë
Pritjet në Hyrje të Kosovës80-90
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të Kosovës600
Pritjet në Dalje të Kosovës10-20
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës80
Rruga për në KufiJO
Si është Rruga?Podujevë - Merdarë
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?E kalueshme

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiPodujevë
RajoniKufiri Merdarë
Rruga Nr.Podujevë Merdarë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Merdarë Live, Kolona në kufi Merdarë Live, Kolona ne kufi Merdarë Live, Pritje ne kufi Merdarë Live, A ka kolona ne Merdarë Live , A ka pritje ne Merdarë Live

QR Code