Kufiri në Kullë

Kufiri në Kullë

Kufiri nëKullë
Pritjet në Hyrje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të KosovësCOVID 19 test according ECDC list
Pritjet në Dalje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Dalje të KosovësCOVID19 test required
Rruga për në KufiPejë – Kullë
Si është Rruga?E kalueshme
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?JO

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiPejë
RajoniKufiri Kullë Pejë
Rruga Nr.Kullë Pejë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Kullë Live, Kolona në kufi Kullë Live, Kolona ne kufi Kullë Live, Pritje ne kufi Kullë Live, A ka kolona ne Kullë Live , A ka pritje ne Kullë Live

QR Code