Kufiri në Hani i Elezit

Kufiri në Hani i Elezit

Kufiri nëVërmicë
Pritjet në Hyrje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të Kosovës00
Pritjet në Dalje të Kosovës05-05
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës00
Rruga për në KufiDëborë
Si është Rruga?Kaçanik - Hani i Elezit
Gjendet dëborë në Rrugë?Akull
Është Rruga me akull?Mjegull
Ka mjegull?Rrëshqitje
dheu
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?Kalueshmëria

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiKaçanik
RajoniKufiri Hani i Elezit Kaçanik
Rruga Nr.Kufiri Hani i Elezit Kaçanik
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Hani i Elezit Live, Kolona në kufi Hani i Elezit Live, Kolona ne kufi Hani i Elezit Live, Pritje ne kufi Hani i Elezit Live, A ka kolona ne Hani i Elezit Live , A ka pritje ne Hani i Elezit Live

QR Code