Kufiri në Glloboqicë

Kufiri në Glloboqicë

Kufiri nëGlloboqicë
Pritjet në Hyrje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të Kosovës00
Pritjet në Dalje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës00
Rruga për në KufiJO
Si është Rruga?Fush-Pajtimit -Glloboçicë
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në RrugëE kalueshme

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiKaçanik
RajoniKufiri Glloboqicë
Rruga Nr.Fusha e Pajtimit Glloboqicë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Glloboqicë Live, Kolona në kufi Glloboqicë Live, Kolona ne kufi Glloboqicë Live, Pritje ne kufi Glloboqicë Live, A ka kolona ne Glloboqicë Live , A ka pritje ne Glloboqicë Live

QR Code