Kufiri në Qafë e Prushit

Kufiri në Qafë e Prushit

Kufiri nëStançiq
Pritjet në Hyrje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të Kosovës00
Pritjet në Dalje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës00
Rruga për në KufiJO
Si është Rruga?Gjakovë -  Q.Prushit
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?E kalueshme

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiGjakovë
RajoniKufiri Qafë e Prushit Gjakovë
Rruga Nr.Kufiri Qafë e Prushit Gjakovë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Qafë e Prushit Live, Kolona në kufi Qafë e Prushit Live, Kolona ne kufi Qafë e Prushit Live, Pritje ne kufi Qafë e Prushit Live, A ka kolona ne Qafë e Prushit Live , A ka pritje ne Qafë e Prushit Live

QR Code