Kufiri në Bërnjak

Kufiri në Bërnjak

Kufiri nëBërnjak
Pritjet në Hyrje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Hyrje të KosovësCOVID 19 test according ECDC list
Pritjet në Dalje të Kosovës03-05
Gjatësia e Kolonës në Dalje të Kosovës00
Rruga për në KufiMitrovicë - Bërnjak
Si është Rruga?E kalueshme
Gjendet dëborë në Rrugë?JO
Është Rruga me akull?JO
Ka mjegull?JO
Ka Rrëshqitje dheu në Rrugë?JO

Telefonat:
Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat

Të gjitha informacionet jan siguruar nga MPBQKMK dhe webfaqja e Kabinetit të Ministris .

ShtetiKosovë
QytetiMitrovicë
RajoniKufiri Bërnjak Mitrovicë
Rruga Nr.Kufiri Bërnjak Mitrovicë
Hënë
24 Orë
Martë
24 Orë
Mërkurë
24 Orë
Enjte
24 Orë
Premte
24 Orë
Shtunë
24 Orë
Diel
24 Orë

Nëse Vëreni ndonjë gabim në këtë Linjë ju lutem shtypni buttonin Raporto Linjën.

Category:

Description

Pritjet në kufi Bërnjak Live, Kolona në kufi Bërnjak Live, Kolona ne kufi Bërnjak Live, Pritje ne kufi Bërnjak Live, A ka kolona ne Bërnjak Live , A ka pritje ne Bërnjak Live

QR Code